Jom kita ingatkan mereka kembali tentang 916

Monday, May 25, 2009


916 jangan kita lupakan kerana inilah lambang penipuan terbesar Anwar Ibrahim secara terang-terang dan ini juga telah memalukan ramai penyokong PR yang begitu taksub kepada kepimpinan Anwar Ibrahim . Yang jelas 916 adalah untuk mengalihkan pandangan rakyat terhadap isu Saiful yang diliwat oleh Anwar selain dari siri-siri telenovela perlindungan di kedutaan Turkey. Jika dahulu Anwar begitu gah berkempen dan memberikan target 916 menjelang 16 Sept , hari ini kita ingatkan penyokong pembangkang mengenai tempuh yang sedemikian agar mereka mengingat kembali betapa mereka ditipu oleh pemimpin unggul mereka Anwar Ibrahim.

Inilah Anwar Ibrahim yang merupakan penipu unggul dan apakah Anwar akan dimaafkan begitu saja dengan penipuan beliau yang kahirnya disahkan apabila berlalunya 16 Sept. Tian Chua dan Elizebeth Wong , Saifuddin dan Fauziah yang berlakon ke Taiwan kerana menemui pemimpin BN akhirnya tersekat beberapa hari di sana kerana taufan yang melanda negara itu dan kesemua pemimpin BN telah keluar dari Taiwan. Seronok Tian Chua berbulan madu dengan Elizebeth di Taiwan beberapa hari, Elizebeth sememangnya kita ketahui akan tabiat beliau. maklumlah anak dara tua yang hanya title anak dara.

Jika Anwar begitu Gah dahulu dan begitu bangga hingga kembang kuncup hidung nya memberi ceramah dan bercerita dengan angkuh dan sombongnya bahawa adalah bakal Perdana Menteri. Berbulan lamanya beliau berangan -angan , Hari ini kita akan mengingatkan beliau , berbulan lama juga mengenai penipuan beliau agar beliau dapat merasakan perasaan malu terhadap pembohongan yang telah beliau lakukan.

Jom kita ingatkan penyokong mereka mengenai 916 Diharap dapat kerja sama rakan-rakan bloggers untuk menaikan logo ini di blog tuan puan.

7 comments:

GOMO said...

SALAM..
MANTAP..HARAP DAPAT LINK KAN BLOGG KAWAN..
www.gomounited.com
www.anwar-juburi.blogspot.com

TQ...
PELIWAT INI HARUS DI SINGKIRKAN..

lambunan said...

kita perlu bercakap pasal 916, hidupkan kembali 916 membukyikan bagaimana Anwar menipu. Go Bro go.....

Anonymous said...

Salam tuan,
Selamat datang ke dunia blog.
Harap linkkan blog saya.
http://analisisringan.blogspot.com/

kalau tuan mahu boleh letakkan logo anti Anwar di blog tuan ini.
http://3.bp.blogspot.com/_bFVmXyF2s4w/Sb5JGIa6tXI/AAAAAAAAAMg/ctE6QGFG6lI/S368/logoantianwar.jpg

'Say No To Anwar'

Anonymous said...

Teruskan perjuangan bro... insafkan kawan-kawan kita yang masih dibuat tipuan Anwar DAP.

Koku

Parang Sasau said...

HAHAHAHAHA!!!!

Tetapi akhirnya impian hanya tinggal impian. Tanggal 16 September berlalu begitu sahaja dan BN terus memerintah. Namun malangnya apabila BN kembali menguasai Perak berikutan langkah tiga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) dari PKR dan DAP mengisytiharkan keluar parti dan diikuti oleh ADUN Bota, Datuk Nasaruddin Hashim yang kembali kepada UMNO selepas 10 hari menyertai PKR, pembangkang menganggap apa yang berlaku adalah tidak demokratik.

DARI SEGI PENULISAN PIHAK TUAN, AKU RASA INI BUKAN ORANG BARU... INI OTAI PUNYA BLOG... TABIK OTAI...

Anonymous said...

Pergi google dan taip '916 Bible'..kome semua akan paham ngape Aung Wa Puu Kyi(sinonim dgn anak emas US Aung San Suu Kyi) beria benor nakkan nombor tu..

Dajjal no 1 ini orang !

-OghangKuale-

Blog dan Web Lain

Blog dan web lain

Blog dan web lain

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP